torstai 5. tammikuuta 2017

Epäonnistumista

Lupasin mielessäni itselleni että kirjoitan jokapäivä tänne jotain. Mutta ei, aika vaan ei riitä, illalla on jo niin väsynyt ettei ajatus kulje järkevästi. Mutta nyt tällaisilla -30 pakkasilla on hyvä istahtaa ja kirjotella kun ei ulkoilemaankaan pääse.

Ensimmäiset kaksi päivää meni oikein mallikkaasti mutta eilen illalla tuli ihan kamala ässä mix-karkkihimo. No valitettavasti niitä oli kaapissa, ja pakkohan niitä oli muutama ottaa. Tuli kyllä vähän paska fiilis mutta kuitenki olen tyytyväinen siihen että otin vain niitä enkä kaikkia muitakin mitä kulhossa oli.

Sain uudet treeniohjelmat tiistaina. Mutta mikä häpeä, missä on minun vatsalihakset?  :( Vatsarutistuslaiteessa kokeilin ensin 10kg ja sitten 5kg. Ei vaan onnistu, minun vatsalihakset on olemattomat. Ohjaaja kuitenkin antoi ohjeeksi tehdä vatsalihastreeniä kotona ja tämän treenin päätteeksi. Muutaman kuukauden jälkeen aioin kokeilla tätä laitetta uudestaan ja aion onnistua siinä.

Ruokapuoli on mennyt ihan samaa rataa kun ennenkin, harvoin ja paljon. Yritän juoda vettä mutta sekin jää. Salilla menee yleensä se litra ja se sitten onkin päivän saavutus. Salaattia ja vihanneksia on kyllä ollut joka aterialla mikä on oikeastaan askel oikeaan suuntaan.

Uni maistuu niinku ennenki. Voisin nukkua vuorokauden ympäri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti