perjantai 30. joulukuuta 2016

1.askel

Salikortti- CHECK! Seuraavaksi vuodeksi, eli minut löytää salilta vähintään 3 kertaa viikossa.

Olenko hullu? -En tiedä. Ehkä, mutta nyt on pakko löytyä motivaatiota kun se on maksettu. Tein vuoden sopimuksen. Maanantaina on INBODY-kehonkoostumus mittaus ja tiistaina ohjelman ohjaus. Sitä ennen aion aloittaa vuoden ensimmäisen päivän menemällä salille ja tehdään vaan perusjuttuja, vanhalla ohjelmalla. Olen siis aiemmin, lokakuussa, käynyt ensimmäisen kerran salilla.

Vuoden jäsenyyteen kuuluu myös ravintovalmennus. Otan senkin mahdollisimman pian, aikaisten vai miten sen sanois. Heti kun mahdollista ja aikataulut passaa kaikinpuolin.

Tänään tein myös ruokapäiväkirjan, tai no sain siihen kirjoitettua ja vähän koristeltua etusivua. Tavallaan tuntuu typerältä suunnitella ja kirjottaa asioita mutta yritän ajatella sen niin että kun suunnittelen niin se on helppo toteuttaa. Onko se sitten väärin? -Sitä en tiedä.

Huomenna ajattelin kirjoittaa lähtökohdan. Yritän myös saada ennen kuvat otettua. Käyn puntarilla, vaikka sitä inhoan eniten mutta totuus on pakko kohdata. Mittaan myös kehoni. Onko sille joku oma sanonta, sitäkään en tiedä. :'D Niistä laitan tavoitteet ja operaatio/urakka/projekti/suunnitelma alkaa toteutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti